Család

Hatalmas lifehack: kutyaméretű kanapékat árul az Aldi

A kutyások életét megkönnyítő manőver sajnos még csak Ausztráliában érhető el.

Akinek van kutyája, és lakásban él vele, pontosan ismeri a jelenséget: abban a pillanatban, ahogy lehuppan a kanapéra, és maga elé vesz egy könyvet, vagy bekapcsolja a tévét, az állat úgy veszi, meghívót kapott és már ugrik is fel. Kanapé- és kutyafüggő az, hogy ez mennyit árt a bútornak és a kényelmünknek…, az Aldi mindenesetre most biztosra ment:

kutyaméretű kanapékat kezdett árulni.

A lépés jelentőségét nem lehet túlbecsülni, ha a megoldás elterjed (egyelőre sajnos még csak az ausztrál Aldi vezette be), az kutyások millióinak életét oldhatja meg. És persze a kutyák is boldogok, hogy van saját kanapéjuk, legalábbis a reklámfotók ezt sugallják.

Forrás: Aldi

Forrás: Aldi

Az áruházlánc egyelőre két méretet forgalmaz, a kisebb, legfeljebb 15 kilós kutyákat elbíró kanapé 60 ausztrál dollárba, az akár 45 kilós állatokra tervezett, nagyobb darab pedig 100 dollárba kerül majd, azaz nagyjából 12 és 20 ezer forint az áruk. Március 21-étől kaphatók a kifejezetten alacsony állatbútorok, amelyekre egy kutyának sem lesz gond felugrania. Persze strapabíró és könnyen tisztítható anyagból készültek. Sajnos egyedi akcióról van szó, azaz a készlet erejéig lesznek kaphatók, de ki tudja, ha nagy sikere lesz, talán folyamatosan gyártani kezdik, és egyszer még Magyarországon is bevezethetik.

Forrás: Aldi

Forrás: Aldi

És akkor már csak a macskáknak kell kitalálni valamit.

Forrás: LAD Bible

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top