Család

Volt férje papírjait hamisította a bírónő, és újra hozzáment, majd elítélték

Bűntársával mondta ki másodszor a boldogító igent.

Maximum 10 év börtönt kaphat az a francia nő, aki úgy házasodott össze volt férjével, hogy a férfi nem is tudott róla. A börtön mellé ráadásul súlyos, közel 150 ezer eurós pénzbüntetést is kiszabhatnak rá. Na jó, de mégis hogy köthetett újra házasságot a férj jelenléte nélkül? 

Képünk illusztráció / Fotó: Profimedia

Képünk illusztráció (Fotó: Profimedia)

A nő bíróként dolgozott a franciaországi Hauts-de-Seine-ben, és elhatározta, hogy bosszút áll volt férjén, miután a pali otthagyta őt egy másik nőért, aki ráadásul egy francia miniszter húga, akinek a nő jogi tanácsadóként dolgozott. A terve az volt, hogy ha újra meglesz a házassági papír, az megakadályozza a férfit, hogy komolyabban elkötelezze magát az új nő mellett. Az 58 éves bírónő 2019 márciusában a férje nevére papírokat hamisított, és bűntársával elment egy másik város anyakönyvvezetőjéhez, ahol kimondták az igent. Pár héttel a „nagy nap” után a bírónő ismét megjelent Hauts-de-Seine-ben, ahol a kollégák rájöttek, hogy esküvő volt, a hír pedig hamar eljutott a volt férjhez, aki meg is tette a szükséges jogi lépéseket. A nőt okirathamisítás vádjával ítélték el. 

(via)

Igen, igen, nem!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top