Család

Hódi Pamela egy fél háztartást adományozott egy érdi családnak

A modell megpakolta a TündérPakkot a hét legmeghatóbb videójában.

Hódi Pamela megkereste a TündérPakk Alapítványt: konkrétan egy fél háztartást ajánlott fel, és segített is eljuttatni azt egy érdi családnak. Mosógépet, a kislánya kinőtt ruháit, az ágyát a játékait, egy polcot és húsvéti finomságokat adományozott az alapítványnak, és bár abban a pár másodpercben, amíg látszik is az erről készült videóban, nem szólal meg, alighanem segített is pakolni, ugyanis alig állt a lábán. A TündérPakk pedig el is szállított mindent a rászorulóknak, mutatjuk is.

A TündérPakk ismerős lehet az nlc. olvasói számára: Szomolányi Tímea kuratóriumi elnök és önkéntesei videóban mutatták meg, mit nem érdemes és nem szabad adományozni. Hiába a jó szándék, az emberek sokszor használhatatlan dolgokat küldenek (foszló kabátok, lejárt konzvervek, elem nélküli játékok), amelyeket tovább adni lehetetlen, viszont el kell szállítani, tehát többet ártanak, mint használnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top