nlc.hu
Család

Hódi Pamela és Tóth Bence újra házasodik

Hódi Pameláék új esküvőt szeretnének: „Fontos volt, hogy házasságba szülessen a baba”

Ezúttal minden máshogy lesz.

Hódi Pamela és Tóth Bence kapcsolata viharosan indult, de 2020 novemberében kimondták egymásnak a boldogító igent és azóta is dúl köztük a szerelem. Mivel a kislányuk, Evolet akkor már úton volt, mindenképpen hivatalossá akarták tenni a kapcsolatukat, de a nagy nap nem úgy sikerült, ahogyan azt szerették volna. 

Hódi Pamela

Hódi Pamela a Reggeliben

Pameláék első esküvőjére a koronavírus-járvány közepén került sor, ami miatt sok embert nem tudtak meghívni, az influenszer állapotos volt, ezért ahogy elmondta, a ruhája sem állt rajta megfelelően. Lassan viszont elérkezettnek látják az időt, hogy megszervezzék álmaik esküvőjét. 

„Nem akartam, hogy minden meglegyen azon az esküvőn csinálva, mert akartam azt az érzést meghagyni magamnak, hogy én még akarjam. Megbeszéltük a Bencével, hogy összeházasodunk, házasságba szülessen a baba, ez nagyon fontos volt – magyarázta a Reggeliben Pamela, aki azt is hozzátette, Bencének elég volt az első esküvő, de nem ellenkezik, hogy legyen még egy. – Azt mondta, az ötödik házassági évfordulón elvesz újra feleségül, úgyhogy van három évem.

Az influenszer elmondta, a ruhával kapcsolatban azonban már van is elképzelése, azt szeretné, ha három különböző ruhája lenne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top