nlc.hu
Család

Kifakadt Lotfi Begi felesége, Réka

„Nem csinálsz egész nap semmit, csak tartod a markod” – kitálalt Lotfi Begi felesége, Réka

Réka megtalálta a közös hangot Pameláékkal.

A Nyerő Páros hatodik évadában sem maradnak el az őszinte, mély beszélgetések a versenyzők között. Ezúttal Tóth Bence és Schadi Réka vonult félre, és beszélgettek a kapcsolataikról, amihez később Tóth-Hódi Pamela is csatlakozott.

Lotfi Begi és Réka

Lotfi Begi és Réka a Nyerő Párosban

Réka arról panaszkodott, hogy a három gyerek nevelése és a háztartás vezetése mellett férje, Lotfi Begi úgy érzi, háttérbe szorult, ami kihatással van a kapcsolatukra, de nem ez a legnagyobb probléma a DJ viselkedésében. 

Mindent én csináltam, és azért sem kaptam elismerést és egy idő után kifogy ez a tár – mondta Réka, mire Pamela visszakérdezett, hogy számára miben merül ki az elismerés, amit nem kapott meg. – Mindent, ami ház körüli munka, én csináltam tök egyedül. Ahelyett, hogy azt mondaná, „kösz” vagy „de jó”, azt mondta: ’Te nem csinálsz egész nap semmit, semmivel nem foglalkozol, csak tartod a markod. Semminek semmi értelme, amit csinálsz.’ Ezeket hallgattam.

Bence és Pamela azt igyekeztek Rékában erősíteni, hogy a gyerekek mellett egy párnak tudatosan oda kell figyelnie egymásra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top