nlc.hu
Család

Molnár Zsolti és a felnőttfilmek

Megyeri Csillát sokkolta, hogy a párja szokott felnőttfilmeket nézni

Molnár Zsoltit pedig az lepte meg, hogy a barátnője nem is feltételezte ezt róla.

Meglepő titkokra derült fény a Nyerő Páros legutóbbi adásának játékában. Még Megyeri Csillát is sokkolta a helyes válasz arra a kérdésre, hogy “Milyen gyakran fogyaszt a párod felnőttfilmet?”.

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla 9 éve alkot egy párt Molnár Zsoltival – Fotó: Sajtóklub

Nem nagyon szokott nézni 18 pluszos filmeket. Engem nem zavar egyébként, hogy ha nézi, de nem szokott. Felőlem nézhet, de nem tudok róla… Nem néz amúgy, na!” – jelentette ki határozottan az influenszer. Csilla válasza azonban nem ért pontot, mert mint kiderült: Zsolti igenis szokott nézni pornót.

Nyomkodom, hát, most mit nézzek? A Columbo 78. részét vagy a Dallast? Kicsi felfrissülés, aztán kész” – indokolta a kamerák előtt Csilla párja, akit az lepett meg, hogy a barátnője nem is feltételezte róla a felnőttfilmek fogyasztását.

Az influenszer nemcsak azon lepődött meg, hogy egyáltalán néz felnőttfilmeket a párja, hanem azon is, hogy mikor. “Milyen időközönként nézel?” – kérdezett rá. “Havonta kábé” – árulta el Zsolti, aki azt is bevallotta, hogy mikor van ideje minderre: “Amikor hazamész anyukádhoz“.

Zdroba Patrikról amúgy a játék során kiderült, hogy a telefonja tele van a párjáról és kettőjükről készült intim, házi videókkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top