nlc.hu
Család

Megyeri Csilla VV Anett magánéletéről

Megyeri Csilla részleteket árult el VV Anett magánéletéről

Nem érti, hogy barátnője miért ivott a főzetből.

Két héttel ezelőtt öntudatlan állapotban, ruhák nélkül találtak rá VV Anettre, aki – mint később kiderült – egy Ayahuasca-szeánszon vett részt a barátnőjével, Sáfrány Emesével. A részletekről egyikük sem beszélt, viszont a mai napon posztolt Béres Anett, aki azt ígérte, később hosszabban is mesél a történtekről

A Story magazin felkereste Megyeri Csillát, aki szoros barátságot ápol Anettel. Az influenszer szerint a se veled, se nélküled kapcsolata is közrejátszhatott abban, hogy elment a szeánszra. 

„Mindenkinek vannak elakadásai az életben, amit szeretne megérteni, megoldani vagy éppen lezárni. Anett már régóta párkapcsolati nehézségekkel küzd, a párjával, Attilával évek óta se vele, se nélküle szerelemben élnek, többször is szakítottak, majd kibékültek, de soha nem jutottak előrébb, mindig megrekedtek egy szinten. Anett nyilván vágyik egy stabil párkapcsolatra, és 41 évesen, feltételezem, az anyaság gondolata is foglalkoztatja” – osztotta meg a magazinnal Csilla, aki továbbra sem érti, hogy miért ivott barátnője a főzetből.

További részletek a ma megjelent lapban:

Story - címlap

Story – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top