Család

Hihetetlen történetek egy nőgyógyásztól

Nem mindenkinek egyértelmű, hogyan működik a testünk és a gyerekvállalás. Hihetetlen sztorikat osztott meg egy nőgyógyász.

A nőgyógyásznál mindenféle páciens megfordul, és elképesztő történeteket tudnak mesélni a munkájuk közben tapasztaltakról.

Az egyik nőgyógyász csak a humorral – és persze végtelen türelemmel – tudta elviselni a praxisban töltött éveket. Következzen most néhány ilyen vicces, de egyben szomorú történet tőle.

„Egyszer egy hölgy érkezett kontrollra, a karjában a 6 hetes gyerekével, aki jóízűen itta a kakaós kávét a cumisüvegéből. Elmagyaráztam neki, hogy a gyerek még túl kicsi ahhoz, hogy kakaós kávét igyon. Ekkor a nő közbevágott, hogy az nem kakaós kávé, hanem igazi kávé, és a gyerek imádja. Ekkor éreztem, hogy le kell ülnöm a székre.”

„Volt olyan férfi, akit fel kellett világosítsak, hogy az óvszert elég, ha a merev hímvesszőre húzza, a heréket nem kell beletenni.”

„Egy dühös pár azért keresett fel, mert annak ellenére, hogy felírtam a fogamzásgátlót, a lány teherbe esett. Amikor megkérdeztem, hogy szedte-e a lány rendszeresen, az a válasz érkezett, hogy gyomorpanaszai alakultak ki, így a férfi hősiesen felvállalta, hogy ezentúl ő szedi be a tablettákat.”

A többi meghökkentő történetet a Lolz blogon olvashatod el.

(Kiemelt kép: Getty Images)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top