Család

13 imádnivaló, híres apuka, aki nem tud betelni gyermekével

Semmi sem olyan megható, mint amikor egy férfi dédelgeti, szeretgeti gyermekét.

Természetesen a híres apukák is éppen olyan érzéseket hordoznak a szívükben, mint az átlag emberek. Szeretjük látni őket ebben a szerepben is, nem igaz? 13 apucit hoztunk most, hogy olvadjanak a szívek.

Justin és családja Forrás: Getty Images

Justin és családja Forrás: Getty Images

Justin Timberlake és fia, Silas

Justin és felesége, Jessica Biel, öt évvel ezelőtt üdvözölte a világon Silast. Az énekes úgy tűnik, rettentően élvezi ezt az egész szülői dolog, mondván: “az apaság a legőrültebb, legcsodálatosabb, és leghihetetlenebb dolog, ami valaha történt velem.”

Vin Diesel és kislánya, Pauline

Vin három gyermek édesapja: fia Vincent, valamint lányai Hania és Pauline partnerétől, Paloma Jiméneztől születtek. Az akciófilmsztár azt mondja kétségtelenül az apaság élete legmerészebb szerepe: „A legőrültebb dolog, amit valaha is tettem? Apaság.”

Robbie Williams és kislánya, Teddy

Robbie és felesége, Ayda Field hét évvel ezelőtt vágott bele a szülői feladatokba, amikor megszületett kislányuk, majd öt évvel ezelőtt örömük tovább nőtt, világra jött kisfiuk is. Az énekes többször bizonyította, hogy nem csak elméleti apa, részt vesz az otthoni teendőkben. „Én vagyok a pelenka járőr. Imádok pelenkázni. Szeretem etetni és büfiztetni is. Talán furcsa, de tényleg!” 

Ashton Kutcher és kislánya, Wyatt

Ashton öt évvel ezelőtt vált szülővé feleségével, Mila Kunissal. Kislányuk, Wyatt egy öcsikét kapott két éves korában, aki a Dimitri nevet kapta. A szülői szerep nagyon jó hatással van a színészre: „Ez a legjobb dolog, ami valaha történt velem! És ez csak egyre jobb lesz.”

Ha további lelkes sztárapukákra és fotóikra vagy kíváncsi, kattints tovább Illúzió oldalára.

További cikkeink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top