nlc.hu
Család
Szándékosan csinált közösségimédia-sztárt az anya a hároméves fiából

Szándékosan csinált közösségimédia-sztárt az anya a hároméves fiából

Az egész egy poénosnak szánt videóval indult a TikTokon még a hónap elején, és a hároméves Gavin pillanatok alatt vált virális szenzációvá. Azóta az anyuka már nagyüzemben gyártja a videókat a kisfiáról.

Kat maga sem hitte el, hogy közel 15 millió nézője lesz annak a TikTok-videónak, amit a hároméves fiáról, Gavinről pakol fel, aki az édesapja hátán kemény rapzenére táncol. Az amerikai középnyugaton élő család meglátta a lehetőséget a kisfiúban, és azóta egyre több videót tesznek közzé róla, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy TikTok-sztárt csináljanak a fiúból. A TikTokot az idősebb fiuk mutatta meg a szüleinek, és Kat állítása szerint egyik vasárnap arra ébredt, hogy a fiukat a közösségi oldal sztárjává teszi majd, és örömmel tapasztalták, hogy bejött a számításuk: Gavin videói nagyon népszerűek.

Pillanatkép a Gavinről készült egyik videóból

Pillanatkép a Gavinről készült egyik videóból

A hírnévnek azonban vannak árnyoldalai is. A közösségi média trolljai egyből rászálltak a srácra a feltűnően nagy méretei miatt, és az anyja szerint a családban amúgy is gyakori jelenség a nagyobb méret.

„Boldogságot akarok adni az embereknek, nincs szükségem a negativitásra. Sajnos el kell fogadni, hogy minden híres ember kap némi sárdobálást is”

– mondta az édesanya az Insidernek.

További óriásbébis cikkeink, hogy jól teljen a napod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top