Család

Újra kellett tanulnia járni a súlyos baleset után, most ismét babát vár a győri anya

Örömhírről számolt be a fiatal nő, akiről 3 éve a tűzoltóknak kellett levágni a rádőlt, hatalmas fát, s utána fél évig kórházban ápolták.

Babát vár az a győri asszony, akinek medencéjére és hasára egy óriási faág zuhant még 2017-ben, egy viharban – számolt be az RTL Híradó.

Delbó Eszteren életmentő műtétet kellett végrehajtani, hónapokon át ápolták kórházban, újra kellett tanulnia járni. Az orvosok és a családja is nagyon féltette a várandósságtól, ő azonban mindig szeretett volna egy harmadik gyermeket. Most teljesül a kívánsága: a két kislány mellé júliusban egy kisfiú érkezik a családba.

Sok fémet raktak be a medencémbe, lehet, hogy azt mondták volna, hogy nem szabad, vagy nem lehet babát vállalni. Meg igazából vénát is ért a fának a szúrása. Sokan lehet, hogy nem vállalták volna ezt így be, de én nagyon szerettem volna” – vallotta be Eszter, akinek az elmondása szerint nagyon nehéz volt túllépnie a történteken, de annyi támogatást és szeretetet kapott, amit sosem fog elfelejteni.

Még több csodálatos gyógyulásos történet az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top