Család

44 nap után találkozhatott egymással az idős házaspár

A megható pillanatot a pár unokája vette videóra.
65 év alatt szinte minden napjukat együtt töltötték.

„A nagyszüleim soha egyetlen pillanatot sem töltöttek egymás nélkül. Mi ez, ha nem igazi szerelem?” – tette fel a költői kérdést a közösségi oldalára töltött videó mellett Amber Mahood. A fiatal kaliforniai nő a felvételen azt a megható pillanatot örökítette meg, ahogy nagyszülei 44 nap után végre újra láthatták egymást.

Ahogy a videóból kiderül, Frances és David 65 évvel ezelőtt házasodtak össze, azóta pedig alig-alig volt olyan nap, amit külön töltöttek volna. Frances még azután is naponta látogatta férjét, hogy David krónikus betegségei miatt idősotthonba került.

Aztán jött a koronavírus, és a biztonsági intézkedések miatt az otthont lezárták a látogatók elől: ez pedig egyet jelentett azzal, hogy Frances többet nem jöhetett, hiába szeretett volna. Most, hogy a járvány visszahúzódóban van, a kaliforniai otthon is lazított a szabályokon és megengedte, hogy az idős asszony – ha mást egyelőre nem is lehet – az otthon egyik ablakán keresztül találkozhasson a férjével.

„Ez volt a leghosszabb idő, amit egymás nélkül kellett tölteniük, remélem többet nem lesz ilyen” – zárta a videót Amber.

Olvass még több megható találkozásról koronavírus idején: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top