Életmód

26 évig halottnak hitte apját, most újra találkozhatott vele

Azt hitték, hogy a férfi szívrohamot kapott, és meghalt egy másik államban.

Ronnie Rudolph családja 26 éven keresztül abban a hitben élt, hogy a férfi halott: akkori munkaadója ugyanis arról értesítette a lányát, Jane-t, hogy az apja szívrohamot kapott, és meghalt.

Az amerikai férfi korábban elhagyta a családját, és egy másik államba költözött, de a lányaival tartotta a kapcsolatot, olykor-olykor felhívta őket. Amikor azonban közölték velük, hogy a férfi halott, a család egyszerűen beletörődött a dologba, és nem néztek utána a részleteknek. Jane elmondása szerint akkoriban házasodott, és nem volt pénze elutazni. A család egyébként sem volt különösebben jó kapcsolatban a férfival.

Jane csak édesanyja halála után próbálta meg néhány hónappal ezelőtt megtalálni édesapja halotti bizonyítványát is. Amikor nem találta, felmerült benne, hogy az apja talán még mindig él.

Miután beszélt a gyárral, ahol az édesapja dolgozott, kiderült, hogy a férfi egy barátjával él Tennessee-ben. Jane azt nyilatkozta, olyan volt, mintha egy álomban lenne, amikor közölték vele a hírt.

Múlt pénteken a családtagok végre ismét találkozhattak a halottnak hitt férfival, aki két stroke-on is átesett, és nagyon nehezen beszél, de nagyon örült, hogy újra láthatja a gyerekeit, illetve – életében először – négy unokáját és kilenc dédunokáját. Az nem derült ki, hogyan kerülhetett sor egy ilyen fatális tévedésre.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top