nlc.hu
Életmód

58 év után találkozott újra édesapjával

Megható pillanatok: 58 év után újra megölelhette édesapját a gyerekként elrabolt férfi – videó

Véget nem érő ölelés és nagyon sok könny, csaknem hat évtizede nem látta egymást apa és fia.

Egy 90 éves kínai férfi csaknem hatvan év után újra találkozott fiával, akit kisgyermekként raboltak el egy vasútállomáson. Az édesapa elmondása szerint egy pillanatra elengedte fia kezét, és sajnos ennyi idő elég volt, hogy gyermekének nyoma vesszen. A fiút feltehetően emberkereskedők rabolták el, akik Sanghajba vitték, ahol aztán egy házaspár örökbe fogadta.

A család éveken át próbálta felkutatni a gyermeket, de mindhiába. Az 1963-ban történt üggyel kapcsolatban néhány évvel ezelőtt újabb nyomozást indítottak a hivatalos szervek, a rendelkezésre álló legmodernebb DNS-vizsgálati technológia segítségével igyekeztek nyomára bukkanni az idős férfi fiának.

Az erőfeszítéseiket siker koronázta, apa és fia pedig június nyolcadikán ismét megölelhette egymást. A szívmelengető újraegyesítésről videó is készült, amit a nyomozást lefolytató Caocsuang városának közbiztonsági osztálya osztott meg, írja a Daily Star.

kéz

Fotó: Pixabay

Megható találkozások:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top