Család

50 évet kellett várnia az apának és fiának az első találkozásra

Az ötvenéves, nevelőszülőkkel felnőtt fiú egy online oldalon talált rá vér szerinti apjára.

Az ötvenéves Jim Hayes-t kiskorában fogadták örökbe nevelőszülei. Húsz éves kora körül egyszer megpróbálta felvenni a kapcsolatot vér szerinti édesanyjával, ám az nem akart vele találkozni, és az apuka nevét sem árulta el. Bár a kérdés továbbra is foglalkoztatta Jimet, idővel belenyugodott abba, hogy nem fogja megtalálni édesapját. 

Egészen a közelmúltig így is gondolta, nemrégen azonban barátai unszolására feljelentkezett a DNS-egyezéseket is néző Ancestry.com családfakutató oldalra, ahol az egyik felhasználóval egyezést mutatott ki a tesztje. Több hónapos utánajárás után Jimnek sikerült kiderítenie, hogy egy idős kaliforniai férfiról van szó. Amikor először felhívta a férfit, az nem akart hinni a fülének. Kiderült, hogy házassága előtt volt egy rövid kapcsolata, de nem tudott róla, hogy volt barátnője terhes volt, amikor szakítottak. Miután személyesen is találkoztak, az édesapa bocsánatot kért, hogy ötven évet kellett várnia fiának erre a pillanatra. 

(Forrás: Abcnews)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top