Család

Egészséges „bulival” ünnepelte szabadulását Kaiser Ede

18 évnyi börtön után azt várnánk, hogy az ember óriási tivornyával ünnepli a szabadulását, de Kaiser Ede inkább rendhagyó módját választotta az ünneplésnek.

Miután Kaiser Ede hazatért a szüleihez, és ők nagy örömmel, valamint finom ételekkel várták, a férfi biciklire ült és elkerekezett a Margitszigetig, ahol egy szabadtéri kondiparkban edzett, és aztán visszabringázott a XXI. kerületbe – számolt be a részletekről a Blikk. Az esti buli a haverokkal azért nem maradhatott el, de a visszafogott Kaiser Ede nem döntötte egymás után magába a feleseket, hanem végig csak kólát ivott.

Kaiser Ede

Kaiser Ede a szabadulása napján (fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A hírt Kaiser Ede ügyvédje, dr. Dezső Antal kommentálta, aki semmi meglepőt nem látott ebben, ugyanis a férfi egyik első dolga volt az életfogytiglani büntetése kihirdetése után, hogy bioélelmiszereket kérjen a szüleitől. A börtönben is odafigyelt magára, fontos volt számára az egészséges, tudatos étkezés, az ápolt megjelenés és a tisztaság. Ügyvédje szerint most az okmányai megszerzése után az első dolga lesz, hogy munkába álljon: a börtön előtt hideg-meleg burkolónak tanult, odabent pedig elvégezte a gimnáziumot, de sajnos a koronavírus-járvány miatt az érettségijét már nem tudta letenni. Kaiser Edét úgy ismerte meg az ország, hogy évekig őt tartották a móri mészárlás elkövetőjének, és abban az ügyben az ártatlansága csak évekkel később derült ki.

További részletek Kaiser Edéről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top