nlc.hu
Család

Barátkozás idős korban

70 felett lettek legjobb barátok, miután 1 évig online videójátékoztak

Mindig szép történet, amikor valakik virtuális barátokból lesznek „élőben” is legjobb barátok, pláne, ha mindez 70 felett történik.
Videójáték - Fotó: Pixabay

„Azért kezdtem el videójátékokkal játszani, mert hivatásos katona voltam, míg nyugdíjba nem küldtek, ezért most a háborús játékok által egy kicsit folytathatom a karrieremet. Így találkoztunk Mike-kal” – mesélte a hetvenet betöltött brit férfi, Garry Bowhill-Mann.

Először az idős férfi unokája vetette fel, miután kaliforniai barátjával a virtuális térben naponta 2-3 órákat is játszottak, mi lenne, ha élőben is találkozna vele egyidős, hetvenet szintén betöltött barátjával.

„Amikor Tallulah először felvetette, hogy elutazhatnék Kaliforniába, először el sem hittem” – mondta el Bowhill-Mann az újságíróknak. „Csodálatos élmény, nagyszerű érzés volt végre élőben hallani a hangot, amit eddig csak a gépen keresztül hallgattam, akárcsak egymás szemébe nézni” – tette hozzá az idős brit férfi. Kaliforniai barátjáról, Mike Nolan-ről azt is elmondta, hogy nagyon kedves férfi, és a családját is annak találja. Nagyon reméli, hogy a barátságuk még sokáig kitart.

(via)

Még több barátság szép története: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top