Család

Győrfi Pál is felkerült az osztálytablóra, ha már úgyis többet látták őt a diákok, mint a tanáraikat

A Vácduka Benedek Elek Általános Iskola végzős tanulói idén nagyszerű ötlettel álltak elő: Győrfi Pált is feltették a tablójukra.

Az ország régi/új kedvence, a mindig megbízható Győrfi Pál számolt be arról a Facebook oldalán, hogy a Vácduka Benedek Elek Általános Iskola diákjai különleges meglepetéssel készültek idén a tablójukkal kapcsolatban: a koronavírus-járvány emblematikus figuráját, Győrfi Pált is feltették a tablóra, valamint emberünk legendás szlogenje, a „Maradjanak otthon!” sem maradhatott le onnan.

A végzős diákok nemcsak kreatívak, hanem szorgalmasak is voltak, hiszen két verzió is készült a tablóból: egy maszkos és egy maszk nélküli is. Úgy tudjuk, az iskola folyosóján a maszk nélküli lesz kitéve. Kíváncsian várjuk, lesz-e ennél kreatívabb/viccesebb tabló idén, de nem nagyon hisszük, hogy ezt a teljesítményt bárki le tudná nyomni. Amúgy nem ez volt az első alkalom, hogy Győrfi Pál tablóra került

Tablós sztorikból sosem elég:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top