Család

Hozzáment a nagymama az örökbefogadott fiához, 41 év a korkülönbség

Az indonéziai Dél Szumátra provinciában bizarr ceremóniára került sor nemrégiben: egy idős nő a fogadott fiához ment feleségül.

A 65 éves Mbah Gambreng mindössze tavaly fogadta örökbe a 24 éves Ardi Warast, és akkor még eszébe sem jutott, hogy ebből később házasság lehet. Az asszony elmondta, hogy nem házassági szándékkal kezdett bele a fiúval való kapcsolatába, hanem csak így alakult a helyzet – írta meg a lifestyle.yahoo.com.

A bizarr fordulatra azután került sor, hogy az asszony megjegyezte a fiúnak, hogy meg kellene házasodnia, ugyanis már mindhárom örökbefogadott lányának bekötötték a fejét.

„Meglepetésemre azt mondta, hogy engem akar elvenni”.

A helyi média beszámolói szerint a fiú még hozományt is adott, bár csak 2200 forintnyit, amit az asszony elfogadott. Az indonéziai iszlám esküvők során a vőlegény vagy a vőlegény apja hagyományosan pénzt ad a menyasszonynak hozományként. Az esküvői képek alapján azt kell mondanunk, hogy a nagy korkülönbség ellenére nagy volt a boldogság.

Párok, akik a nagy korkülönbség ellenére is megtalálták a boldogságot:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top