Család

Nagyszabású keresőakcióban megtalálták a Balatonnál eltűnt 4 éves kisfiút

A rendőrség, a polgárőrség, önkéntes tűzoltók, sok vízimentő, valamint kereső- és mentőkutyák indultak a kisfiú keresésére. Végül az erdőben találták meg.
eltűnt kisfiú Révfülöp

Szerda este eltűnt egy 4 éves kisfiú egy révfülöpi ingatlan udvaráról. A rendőrség azonnal megszervezte a kutatást, a város polgármestere pedig a Facebookon tolmácsolta a rendőrségét kérését, hogy aki tud, vegyen részt a keresésben.

A vízimentők is azonnal elindultak a helyszínre, Keszthelyről, Zánkáról, Alsóörsről érkeztek a révfülöpi Szőlő utca környékére, ahonnan a kisfiú eltűnt. 32 emberrel vettek részt az akcióban, a mentésirányító központból pedig további 3 munkatársuk segített, és két drónt is bevetettek – számolt be a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a Facebookon.

Közben a rendőrség, a polgárőrség, önkéntes tűzoltók, kereső- és mentőkutyák keresték a kisfiút, összesen 86 ember vett részt a felkutatásában. Végül 23 óra 24 perckor a vízimentők egy ötfős csoportja megtalálta a kisfiút, aki az erdőben várta a segítséget.

„Nagyszerű érzés volt épségben átadni szüleinek az eltévedt »fiatalembert«. Nagy volt az öröm, a keresésben résztvevők spontán tapssal ünnepelték a boldog pillanatot”

– írták a sikeres akcióról a vízimentők.

(Kiemelt kép: Police.hu)

További bravúros mentőakciók az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top