nlc.hu
Család

Eltűnt Hegedűs-Deme Regő

Elment átvenni a diplomáját Kecskeméten, eltűnt a 26 éves fiatal

A rendőrségi is eltűntként keresi Hegedűs-Deme Regőt, aki elment átvenni a diplomáját, de utána nem ment haza.
Hegedűs-Deme Regő eltűnt

Hegedűs-Deme Regő július 13-án elment átvenni a diplomáját Kecskeméten a Neumann János Egyetemre, majd barátaival megünnepelni. Azóta senki sem látta, nem ment haza, elérhetetlen telefonon és neten – írta a 26 éves fiatalember édesapja a Facebookon, amit a 24.hu vett észre.

A fiatalt a rendőrség is eltűntként keresi.

Az apa azt írja, hogy Regő nem élt éjszakai életet, nem ivott, nem drogozott. Magába zárkózó típus, internetes „gamer” baráti körrel.

Hegedűs-Deme Regő 181 centiméter magas, 80-82 kilogramm, barna félhosszú hajú. Eltűnésekor ritkásabb bajuszt és szakállt viselt. Normál utcai öltözetben egy táskával ment el. Magával vitte a laptopját és egy külső merevlemezt és a mobilját.

Apja szerint néhány nappal eltűnése előtt átutalta a maradék pénzét egy ciprusi cég számlájára, ahonnan például online pókeroldalakra lehet pénzt utalni.

Emellett az utolsó időszakban a Diablo 3-mal játszott, az XBox-ában találtak egy Fenn Rau felhasználó nevet. Esetleg aki találkozott akár PC-n, XBox-on vagy PS4-en a Fenn Rau-val az elmúlt időben, vagy játszott Regő vagy DemeRegő vagy h.demerego nevű felhasználóval, kérik, segítsen információval.

A család azt kéri, hogy aki látja, tud vagy hallott Regőről valamit – hogy kikkel tartotta a neten a kapcsolatot, kivel játszott, hol lehet most, hol járt, kivel találkozhatott, főleg július 10-től –, szóljon bármelyik rendőrnek, hívja a 112-es segélyhívót, a 30/5859014-es telefonszámot vagy írjon a rego.keresem@gmail.com címre.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top