nlc.hu
Család
30 méteres vízesésbe zuhant egy hatéves kislány

30 méteres vízesésbe zuhant egy hatéves kislány

Megcsúszott és egy 30 méteres vízesés sodort el egy hatéves kislányt, aki csodák csodájára megúszta ezt a szerencsétlennek induló balesetet.

Az eset Walesben történt a Llanberisben található látványos Ceunant Mawr vízesésnél. A walesi mentőszolgálat arról számolt be, hogy délután négykor hívták ki őket a vízeséshez, ahol egy hatéves kislányon kellett segíteniük – írta meg a Sun.

Kéz a vízben (fotó: Getty Images)

Kéz a vízben (fotó: Getty Images)

A helyszínen lévők csak egy kiáltást hallottak, és a kislány már bent is volt a 30 méteres vízesés alatti jéghideg tóban. A vízesés elsodorta egy pillanat leforgása alatt. Egy nézelődő szerencsére gyorsan kapcsolt, és azonnal a lány után ugrott a vízbe, és kihúzta, mielőtt a mentők a helyszínre értek volna. A névtelen hős egyébként nagyon jó úszó, de elmondta, hogy a vízesés okozta extrém sodrással és a hideg vízzel még neki is rendesen meggyűlt a baja. A kislányt a mentők kórházba szállították, további állapotáról még nem érkeztek hírek.

Ne asszociáljunk rögtön balesetekre egy vízeséses baleset után:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top