Család

30 méteres vízesésbe zuhant egy hatéves kislány

Megcsúszott és egy 30 méteres vízesés sodort el egy hatéves kislányt, aki csodák csodájára megúszta ezt a szerencsétlennek induló balesetet.

Az eset Walesben történt a Llanberisben található látványos Ceunant Mawr vízesésnél. A walesi mentőszolgálat arról számolt be, hogy délután négykor hívták ki őket a vízeséshez, ahol egy hatéves kislányon kellett segíteniük – írta meg a Sun.

Kéz a vízben (fotó: Getty Images)

Kéz a vízben (fotó: Getty Images)

A helyszínen lévők csak egy kiáltást hallottak, és a kislány már bent is volt a 30 méteres vízesés alatti jéghideg tóban. A vízesés elsodorta egy pillanat leforgása alatt. Egy nézelődő szerencsére gyorsan kapcsolt, és azonnal a lány után ugrott a vízbe, és kihúzta, mielőtt a mentők a helyszínre értek volna. A névtelen hős egyébként nagyon jó úszó, de elmondta, hogy a vízesés okozta extrém sodrással és a hideg vízzel még neki is rendesen meggyűlt a baja. A kislányt a mentők kórházba szállították, további állapotáról még nem érkeztek hírek.

Ne asszociáljunk rögtön balesetekre egy vízeséses baleset után:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top