Család

Ettől az esküvői meghívótól te is piszkosul kiakadnál

A, B és C csoportokra osztották a meghívottakat fontossági sorrend szerint, és csak az A csoportosoknak biztosított fix helyet az ifjú pár.

Egy New York-i nő, Mary von Aue posztolta a Twitteren egy esküvői meghívó pofátlan mellékletét, a kommentelők pedig elég hevesen reagáltak a látottakra. Mary csak annyit írt a képhez, hogy „Ez tényleg egy esküvői meghívóhoz volt csatolvaszúrta ki a 24.hu.

Egy kedvesen giccses esküvői meghívó. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Egy kedvesen giccses esküvői meghívó. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

A mellékletben az ifjú pár arra hívta fel leendő vendégeik figyelmét, hogy fontossági sorrend szerint A, B és C csoportba osztották őket. Az A csoportba tartozóknak biztos helyük van, ezért arra kérik őket, hogy mielőbb jelezzék a részvételi szándékukat. A B és C csoportba tartozók viszont csak akkor juthatnak be, ha nem jelez vissza elég A csoportos, netán egy visszajelző A csoportos lemondja a részvételét.

„Kérjük figyeljék az esküvői weboldalunkat, ahol jelezni fogjuk, ha felszabadult hely”

– írja a pár. Pedig a java még hátra van:

„Arra bátorítjuk vendégeinket, hogy amennyiben lehetséges, fogadjanak babysittert erre az estére, és hagyják otthon a gyerekeiket. Amennyire szeretjük a gyerekeiteket, annyira szeretnénk mindent megtenni, hogy minél több vendéget tudjunk fogadni. Az egyedülálló vendégeinket arra kérnénk, tekintsenek el a plusz 1 fővel való érkezéstől. Köszönjük a megértéseteket”.

A kommentelők közül ugyan voltak, akik teljesen elfogadhatónak tartották mindazt, ami a meghívó mellékletében szerepelt, ám a többség azt jelezte, hogy számukra a pár egy ilyen húzással azonnal a Z csoportba kerülne, és megszüntetnének velük minden kapcsolatot. A legtöbb ember ugyanis bizarrnak tartja azt, ha valaki közli velük, hogy ők csak resztlinek, tartaléknak jók.

Megható esküvők és megható pillanatok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top