nlc.hu
Család

Joób Márton és családja elköszönt

Elköszönt a Facebookon az őrizetbe vett, 11 gyermekes édesapa, Joób Márton és felesége

Nemrég indították közösségi oldalukat, de mivel Joób Mártont áfacsalás vádjával őrizetbe vették, felesége elköszönt az oldalon a követőktől.

Joób Márton szegedi önkormányzati képviselőt és 11 gyerekes családapát több százmilliós áfacsalással vette őrizetbe a NAV. Joób jelenleg három cégben tulajdonos, egyik cég reklámozással, a másik futárpostai tevékenységgel, a harmadik számítógépes programozással foglalkozik.

A szegedi önkormányzat az esetről azt írta, “megdöbbenve értesültünk Joób Márton ügyéről, amiről semmilyen ismeretünk nem volt, és amelynek semmi köze nincs képviselői munkájához. Reméljük, hogy a vállalkozói tevékenységével kapcsolatos hír nem igaz, és tisztázza magát a vádak alól“.

Joób Márton és családja

Fotó: Joób Family/Facebook

A család, ahova a 11. baba egy hónappal ezelőtt érkezett, nemrég indított a Facebookon egy oldalt, Joób Family néven, ahol most Joób felesége, Dóra köszönt el egy időre.

“Nagyon köszönjük az elmúlt közel öt hónapban kapott bátorító, szeretetteljes támogatást!
Sajnos egy időre fel kell függesztenünk a Joób Family oldalon folytatott tevékenységünket. Köszönjük azoknak, akik most is támogatva, biztatva mellettünk állnak! Köszönöm a sok kedves üzenetet is!
Köszönjük a megértést! Bizakodva abban, hogy hamarosan folytathatjuk, minden jót kívánok mindenkinek! Joób Dóri” – olvasható a bejegyzésben.

Kedves Követőink! Nagyon köszönjük az elmúlt közel öt hónapban kapott bátorító, szeretetteljes támogatást! Sajnos egy...

Közzétette: Joób Family – 2020. július 29., szerda

Még több hír Joób Mártonról:

(Nyitó kép: Joób Family/Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top