nlc.hu
Család

Legkisebb derékbőség

Mindössze 34 cm-es derékbőséggel él a nő, azt mondja, genetikai adottság

A nő azt vallja, hihetetlen mérete genetikai adottság. Te hiszel neki?

A hihetetlenül vékony derekú nő szerint rendkívüli méretei a természetes karcsúságának eredménye. A mianmari Su Naing mindössze 34 cm-es derékbőséggel rendelkezik, és úgy tűnik, ezzel világrekordot is dönthet. A 23 éves nő gyakran osztja meg képeit homokóra-alkatáról az Instagramon, ahol gyakran szembesül azzal a váddal, hogy photoshoppal vagy bordájának eltávolításával, esetleg fűzővel érte el ez a földöntúli karcsúságot. Su viszont azt mondja, nem manipulálja a képeit, egyszerűen egészségesen táplálkozik és jó géneket örökölt.

A világ második legkisebb derékbőségével él a nő

Képünk illusztráció. Fotó: Unsplash

Su egyébként szereti mutogatni magát a közösségi oldalon, mert nagyon sok bókot is kap, a kommentek többsége pozitív.

A legtöbb nőnek azonban számtalan szépészeti eljáráson kellene részt vennie ahhoz, hogy kicsit is megközelítse ezt a rendkívüli méretet. Ezt azonban a legtöbb orvos nem javasolja, hiszen a bordák kivétele súlyos egészségügyi károkat okozhat, nem beszélve a fűző viseléséről, ami gyomorégést, refluxot okozhat, károsíthatja a bordákat, így a gyomrot és a vastagbelet.

A jelenleg Guinness-rekorder Ethel Granger, akinek csupán 33 cm-es a derékkörfogata.

(via)

Még többet a derékbőségről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top