Család

Megrázó interjút adott Bronz Gábor, a férj, akinek feleségére esett egy öngyilkos férfi

Elmondta, mi is történt pontosan.
Megrázó interjút adott Bronz Gábor, a férj, akinek feleségére esett egy öngyilkos férfi

Bronz Gábor jelen volt, amikor gyermekeit sétára vivő feleségére, Erzsébetre rázuhan egy öngyilkosságot elkövető férfi a XI. kerületi otthonuk épülete előtt.

A férfi elmondta, a család nemrég Székelyföldön járt, kéthetes karantén lejárta után akartak lemenni sétálni. Fia kapott egy rollert, ő azért fordult vissza, hogy futószerelésbe átöltözzön. Nem lifttel, hanem gyalog ment, ekkor hallott egy furcsa hangot. „Mikor lenéztem a tizenkettedikről, nagyon csúnya dolgokat láttam, amit nem nagyon tudtam értelmezni” – mesélte könnyeivel küszködve Bronz Gábor.

A férj fogta az asszonyt, nem sejtette, hogy egy élettelen testen próbálnak segíteni. A férfi nagyobbik gyereke eközben apját átkarolta és puszikat adott neki, a férfi pedig arra kérte, nézzen inkább a háta mögé. De meglátta, hogy ott a tragédia okozója feküdt, ezért odaküldte a fiát a szomszédokhoz, akik vigyáztak rá.

A férfi elmondta, a szüleihez költöztek a gyerekekkel. Nem érez haragot, de még mindig nem érti, mi történt, csak azt, hogy tönkre ment az életük.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top