Család

Kergette a luxust a házaspár, de 15 éve lakóautóra váltottak és azóta boldogabbak, mint valaha

A 47 éves házaspár egyik napról a másikra adta el mindenét és döntött a kötöttségektől mentes élet mellett.
Kergette a luxust a házaspár, de 15 éve lakóautóra váltottak és azóta boldogabbak, mint valaha

Különleges évfordulót ünnepelt nemrég Claire Walker és John Allett. Tizenöt év telt el azóta, hogy feladták munkájukat, eladták házukat és úgy döntöttek, hogy attól kezdve egy lakóautóban fognak élni.

A pár a döntés előtt elég hektikus életet élt. Rengeteget dolgoztak azért, hogy luxus nyaralásokat foglalhassanak le luxus szállodákban egy évben 2 hétre és fizessék a hitelüket. Az év többi részében pedig borzalmasan érezték magukat, hiába a szép lakás és kocsi, boldogtalanok voltak.

A most 47 éves Claire és John a lakóautóval nagy fába vágta a fejszéjét, mert előtte még csak kempingezni sem voltak soha. Vettek egy nagyon jól felszerelt, négyéves 3,5 tonnás Hymer Classicot 28 ezer fontért, a lakásuk 100 ezer fontért kelt el.

Az első két hónapban Angliában kocsikáztak, mert hiába nyaraltak sokat külföldön, a saját hazájukban keveset kirándultak. A tél közeledtével elhagyták Angliát és Spanyolországba mentek, Alicantéba.

John alkalmi munkákat vállal, míg Claire hazsnált holmikat értékesít újra eBayen. Ebből nagyjából megélnek.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top