Család

Könnyű testi sértéssel gyanúsítják az ORFK egyik csúcsvezetőjét

Ő az akit egy ezredesnő jelentett fel szexuális zaklatás és bántalmazás miatt.
rendőrség

Könnyű testi sértéssel gyanúsítják az Országos Rendőrfőkapitányság egyik csúcsvezetőjét.

Ő az a vezérőrnagy, akit egyik beosztottja, egy ezredesnő jelentett fel még tavaly nyáron szexuális zaklatás és bántalmazás miatt.

Mint mi is megírtuk, az áldozatot először „átrendelték” más szolgálati helyre, majd felmentették a munkavégzés alól,  kapja a fizetését, de minden más bizonytalan, egészen az ügyészségi vizsgálat befejezéséig. Szóltak neki, hogy „minden cuccát” vigye el az irodájából, ne hagyjon ott semmit. Nem biztosítottak számára egy zárható helyet, ahol legalább a bevetési ruházatát tárolhatta volna.

Az ezredes asszonyt még nyáron hallgatták ki, miután feljelentette a rendőri csúcsvezetőként dolgozó felettesét bántalmazás miatt. A nő azt állította, hogy viszonyt folytatott, de később szakított vele. Elmondása szerint a férfi nem volt hajlandó elfogadni, hogy véget ért a kapcsolatuk, ezért hónapokon keresztül zaklatta.

Most úgy néz ki, megtörtént a feljelentés a férfi ellen, aki azóta is dolgozott – derült ki az RTL Klub Híradójából. A gyanú szerint a férfi a saját irodájában szidta és szóban alázta a nőt, majd többször meg is ütötte. 

Az áldozat ügyvédje nem érti, miért húzódott idáig az ügy és azt sem, miért csak könnyű testi sértés a vád.

(Kiemelt kép: illusztráció, Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top