Család

Szebeni István meglátott egy szivárvány zászlót és teljesen kiborult

Van itt minden a "családokal mi lesz?"-től kezdve egészen addig, hogy "semmi bajom a melegekkel, de...".

Szebeni István meglátta az “LMBTQ (vagy mi)”, azaz “a meleg összetartozást jelképező” zászlót a Városháza homlokzatán, és ettől annyira mérges lett, hogy Facebookon tartotta adekvátnak megosztani a lakossági fősodorba egyébként maximálisan belesimuló véleményét. Hogy az előbbit nyomatékosítsa, mellékelt egy róla készült képet is, amelyen gyanakvóan szemlélődik az autójából, nyilván ez az a pillanat, amikor meglátta az ő identitását valamiért veszélyeztető zászlót. A posztba belefért némi homofób gúnyolódás (“jön a globális felmelegedés”), előreszaladó mentegetőzés (“semmi bajom a melegekkel, de…”), illetve laza állásfoglalás a magyar LMBTQ (vagy mi) -közösség nevében (“nem hiszem, hogy ők ennek örülnének”). Az ugyan nem derül ki, miért érzi azt, hogy a széles körben elfogadott magyar családmodellt ugyanúgy zászlóval kellene védeni, mint a meleg közösséget, ahogy az sem, hogy a kettő miért ellentéte egymásnak, de rajtunk ne múljon, ha valakit érdekel a TV2 híradósának véleménye, íme.

Naazértálljunkmármegegypillanatra.🤚A budapesti Városházára kitűzték a szivárványos (LMBTQ vagy mi) meleg összetartozást…

Közzétette: Szebeni István – 2020. augusztus 17., hétfő

Kiemelt kép: TV2 Sajtószoba

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top