nlc.hu
Család

Porszívókat kértek az esküvőjükre

Meglepő nászajándék: porszívót kért az összes vendégtől a leendő házaspár

Egy texasi pár azt kérte az esküvői vendégektől, hogy mindenki porszívót vigyen ajándékba.
Porszívó

Nagyon szokatlan nászajándékot kért a vendégektől egy esküvőre készülő pár a texasi Austinban. A The Knot esküvőtervező oldalon tették közzé, milyen ajándékoknak örülnének a legjobban, és 750 különböző porszívót soroltak fel.

A menyasszony, Meg Hahn azt mondta, azért írt kizárólag porszívókat a listára, mert szerette volna meglepni leendő férjét, és felvidítani a meghívottakat.

Brandon Ambuster, a vőlegény tényleg örült a dolognak: gyerekkora óta lenyűgözik a porszívók, most is hét készülékkel tartják tisztán a lakásukat.

A lagzira 85 vendéget hívtak, vagyis 750 darab porszívót biztos nem fognak kapni, de a várható mennyiségből is simán nyithatnak majd egy szaküzletet.

A pár esküvője 2021 áprilisában lesz Texasban. Azt tervezik a rengeteg porszívóval, hogy indítanak egy YouTube-csatornát, és az összeset letesztelik. Bár a kütyürajongó férfi szerint nagy lesz a kísértés, hogy mindet megtartsák, valószínűleg jó részét elajándékozzák majd.

(Fox News)

Még több szokatlan nászajándék:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top