Otthon

Rendőrt hívott a porszívójára

A bejelentés után egyenruhások közelítették meg a lakást, egyiküknél még kutya is volt, hogy segítsen a betörő elfogásában.

Betörőt kerestek, végül csak egy robotporszívót találtak a rendőrök az amerikai Oregon állam egyik kertes házában – számolt be az RTL Klub.

Egy nő riasztotta őket azzal, hogy valaki motoszkál a fürdőszobájában. Kutyás rendőrök érkeztek, hogy tetten érjék az illetéktelen behatolót. Csőre töltött fegyverrel a fürdőszoba felé vették az irányt, mivel a telefonáló nő szerint odabent volt a betörő.

A rendőrök az előírásnak megfelelően felszólították a fürdőszobában lévőt, hogy kutyával vannak, és ha nem akar egy harapást, jobb, ha előjön. Válasz nem jött. Ezután bementek, előreengedve a négylábút. A kutya, miután bedugta a fejét, a farkát csóválta, és visszanézett a gazdájára, aztán felfedezték a bűnöst: egy robotporszívót.

Az egyik járőr elmondta, a szerkezet oda-odacsapódott a zuhanyzó ajtajához, és az okozta a zajt, ami miatt a nő kihívta őket. Mindenesetre nagyot nevettek az eseten, és hozzátette, ilyen ügyük sem volt még hosszú pályafutásuk alatt.

A robotporszívót gyártó cég a hír hallatán csak annyit jegyzett meg, ha a takarítás bűn, akkor a termékükre igaz a vád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top