Család

Négyéves ikrei megijedtek anyjuk menstruációjától, ki akarták hívni a mentőket

Az anyuka maradék önbecsülése is elszállt, amikor fiú ikrei nyilvános helyen akadtak ki azon, hogy megjött a havi vérzése.

Az amerikai édesanya számára az egész egy egyszerű bevásárlásnak indult egy közeli Target nevű boltban, ahová magával vitte a négyéves ikerfiait is. Történt, hogy bevásárlás közben el kellett mennie a wc-re, és ilyenkor egy segítség nélküli anyuka nem tehet mást, magával vitte a fiait is. Mivel a nagyobb méretű mozgássérült wc épp foglalt volt, egy kis fülkébe szorult be a két kisfiával, és itt kezdődtek a bajok – írta meg a Sun.

A fiúkkal nem mindig ilyen vidám az élet (fotó: Getty Images)

A fiúkkal nem mindig ilyen vidám az élet (fotó: Getty Images)

A Momstrosity Facebook oldalon írta meg, hogy pechjére éppen aznap jött meg a menstruációja, és a fiai a vért azonnal kiszúrták odabent, és nem éppen visszafogottan reagáltak.

„Anya, vér van rajtad. Vér jön a fenekedből”

– kiáltozták hangosan. Az anyjuk próbálta nyugtatni őket, hogy ne ijedjenek meg, ez teljesen természetes, de a srácok folytatták, és gyorsan arra a következtetésre jutottak, hogy ki kellene hívni a mentőket a menstruáló édesanyjukhoz. Közben az édesanya egy közeli fülkéből hangos nevetést hallott, és ekkor aztán tényleg eltűnt a maradék önbecsülése is. A története alatt a többi édesanya együttérzését fejezte ki, és többen elmesélték, hogy ők is éltek már át hasonló megpróbáltatásokat.

Rémtörténetek a menstruációról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top