Család

Gyémántlakodalom: eredeti esküvői ruhájukban ünnepelték a hatvanéves házassági évfordulójukat

Jó még rád bármi, amit akár tizenöt-húsz évvel ezelőtt hordtál? Ha igen, nagyon szerencsés vagy. Ez a nebraskai házaspár azonban felülmúlhatatlan, ugyanis simán felhúzták a hatvan éve hordott esküvői ruháikat, és még mindig jó volt rájuk.

Marvin és Lucille Stone 1960-ban házasodtak össze, és azóta is boldogságban élnek együtt. Úgy gondolták, hogy a gyémántlakodalmukat megörökítik az utókornak, ezért felkértek egy fotóst, Katie Autry-t, hogy a szabadban készítsen róluk egy fotósorozatot, melyen a feleség azt a ruhát hordja, amit hatvan évvel ezelőtt saját magának varrt – írta meg a foxnews.

Marvin és Lucille Stone az eredeti esküvői ruháikban 60 évvel később (fotó: Katie Autry)

Marvin és Lucille Stone az eredeti esküvői ruháikban 60 évvel később (fotó: Katie Autry)

A képsorozat gyorsan virálissá vált a közösségi médiában, százával érkeztek a like-ok és kommentek, a házaspárt pedig rendkívül meglepte ez az elsöprően pozitív reakció. Mivel mindketten a nagy gazdasági világválság gyermekei, hasonló értékek közepette nőttek fel, és hasonló a világlátásuk. Mindketten tanítottak, laktak farmon és mivel hasonlóan látták a jövőjüket, egész életükben hasonló döntéseket hoztak. Persze ők sem értettek együtt mindig mindenben, de meg tudták oldani a problémáikat. A válás gondolata a hatvan év során egyszer sem merült fel köztük. Három gyerekük született, és úgy gondolják, hogy a titkuk a jó kommunikáció és a nyitottság egymás iránt. A teljes képsorozatot az alábbi linken tekintheted meg.

A hatvanadik házassági évforduló mindig nagy buli:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top