Család

Így várja haza felesége és 11 gyereke a letartóztatott Joób Mártont

Az egykori olimpikon kenust adócsalás vádjával tartóztatták le. Felesége mesélt a hajnalról, amikor férjéért jöttek a rendőrök.

Az adócsalás vádjával letartóztatott szegedi önkormányzati képviselő, Joób Márton felesége mesélte el a Blikknek, milyen volt az a hajnal, amikor rendőrök zörgették meg a házuk kapuját. Dóra elmondta, hogy miután a 11 gyerekes apa kezén csattant a bilincs, férje el sem tudott búcsúzni a gyerekektől.

Fotó: Unsplash

Fotó: Unsplash

Nekem csak annyit mondott, hogy három nap múlva találkozunk, ennek ellenére a következő egy hétben semmit nem tudtam róla. Később derült ki, hogy a járvány miatt két hétig magánzárkában volt” – mondta Dóra, aki szerint férjét nagyon megviselte az első időszak.

„Ezen a héten három gyerekünknek lesz a születésnapja, de biztos, hogy ez lesz az egyik legszomorúbb ünnep az életünkben. Néha valamelyik pici felriad este és az apját hiányolja. Próbálom megnyugtatni, de ez egy nehéz időszak” – jegyezte meg az asszony.

Ilyen az élet Joób Mártonéknál:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top