nlc.hu
Család
Nagy korkülönbség

Tiniként találkozott a 27 évvel idősebb férjével, most gyereket szeretnének

A 25 éves nő és 53 éves férfi nem foglalkozik a nagy korkülönbséget firtató rosszindulatú megjegyzésekkel.
Szerelmespár

A 25 éves Kelsey Kammeyer Allen először akkor találkozott a most 53 éves férjével, amikor még 19 éves tinédzser volt. Belezúgott a nála jóval idősebb férfiba, majd öt év után, tavaly összeházasodtak.

A fiatal nőnek kapcsolatuk kezdete óta azt dörgölik az orra alá, hogy csak egy aranyásó, aki a pénze miatt van Paullal. De Kelsey nem foglalkozik a rosszakarókkal, független nő, önálló keresettel. Azt mondja, a 27 éves korkülönbség sosem jelentett problémát számukra, és z életkor csak egy szám. Az sem zavarja a Salt Lake Cityben élő házaspárt, hogy gyakran apának és lányának nézik őket.

Paulnak már van három gyereke, 27, 25 és 23 évesek, valamint három unokája. A család eleinte furcsán tekintett Kelsey-re a nagy korkülönbség miatt, de azóta, hogy jobban megismerték, jól kijönnek egymással.

A pár most azt tervezi, hogy közös gyereket vállalnak. Kelsey-nek nagy álma, hogy anya lehessen, és viccesnek találja, hogy előbb lett mostohaanya, mint ahogy igazi édesanya lesz.

(Yahoo)

Még több cikk a nagy korkülönbségről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top