Család

Házasság lesz a koronavírus legromantikusabb sztorijából

Szinte egész életükben egymás szomszédságában éltek, mégis csak a koronavírusnak köszönhető, hogy megismerték egymást a karanténban. Már küszöbön a házasság.

Olaszország volt az első karantén-sújtotta ország Európában, ráadásul az olaszok mindenki másnál tovább húzták a távolságtartást. A lakásba zárva felértékelődtek a közelünkben lakó emberek, és így ismerhette meg végre a negyvenéves Paola Agnelli és a 38 éves Michele D’Alpaos, akik már régóta egymás szomszédságában éltek, de a koronavírus kellett ahhoz, hogy ez feltűnjön számukra – írja a 24.hu.

Paolo és Michele hosszú ideje laktak az egymással szemközti házban, mit sem sejtve arról, hogy ilyen közel van számukra az igazi. Csakhogy a karanténban mindketten a korábbinál jóval több időt töltöttek az erkélyen, sőt még az erkélykoncertekben is részt vettek. Paola nővére is hegedült esténként, amihez a lány szervezte a hangosítást, és így figyelt fel a lányra a szomszédból Michele. Kinyomozta a neten Paola Instagram-fiókját, és üzenetet küldött neki. A nő válaszolt, és lassan, de biztosan szerelem szövődött köztük. Élőben először májusban, egy parkban randevúztak, és kiderült, hogy ami az interneten tökéletesen működik köztük, azzal élőben sincs baj, sőt. A pár már az esküvőjét szervezi, és annak az épületnek a tetején tervezik tartani a ceremóniát, ahol Michele lakik.

Mi a helyzet mostanában Olaszországban? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top