nlc.hu
Család

Előkerült a halott feleség fotója, amit elvitt a hurrikán

Elvitte a hurrikán a halott felesége fotóját, csodával határos módon került elő

A hurrikán elragadta egy férfi féltve őrzött fotóját, amely elhunyt feleségéről készült. Azt hitte, már sosem kerül elő a kép, de váratlan dolog történt.
Előkerült a halott feleség fotója

Ha itt hagy minket valamelyik szerettünk, egy-egy hozzá kötődő tárgy, emlék vagy fotó nagyon felértékelődik. Így volt ezzel Scott Christmas is, aki a terepjárója műszerfalán tartotta három éve rákban elhunyt felesége, Amy fényképét.

Ám amikor a lányával Point Clearbe utaztak, éppen Amy sírjához, a Sally hurrikánnal érkező tomboló szél felkapta a fotót, és magával vitte. A férfi kénytelen volt belenyugodni, hogy az esküvőjük napján készült fotó már soha nem kerül elő.

Néhány nappal ezelőtt azonban a Facebookon több hozzászólásban is megjelölték: kiderült, hogy egy férfi, Bjarke Hansen megtalálta a féltve őrzött fényképet Fairhope-ban.

Azt mondta, amikor visszatért a házukhoz, hogy megnézze, mekkora pusztítást végzett a hurrikán, megpillantott valamit a füvön. Először azt hitte, egy darab papír, de amikor felvette, egy gyönyörű nő fényképét látta. Felismerte Amyt, mert halála előtt ő volt az orvosa.

Kiderült, hogy a fotó több mint 3 kilométerrel arrébb ért földet. Scott Christmas könnyekig meghatódott, amikor visszakapta a féltve őrzött kincset. 

(UPI)

(Kiemelt kép: Facebook/Scott Christmas)

Még több előkerült családi ereklye:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top