Család

A babaváró bulin szembesítette a férj a terhes feleségét azzal, hogy tudja: nem tőle van a gyerek – videó

A babaváró buli általában a boldog pillanatokról szól, de nem annak a férfinak, aki itt mondta el az összegyűlteknek, hogy a felesége más gyerekét várja, és az igazi apa is ott ül a szobában.

A rémisztő videót a Redditre töltötték fel, és máris hatalmasat ment az interneten: nem mindennap fordul elő, hogy egy férj nyilvánosság előtt szembesíti a feleségét azzal, hogy csalfa volt, és mástól vár gyereket – írja a brit Sun.

Mind úgy tudjátok, hogy egy kisfiút várunk. Itt a terhességi teszt, innen tudjuk, hogy apa leszek. Viszont egy fontos részletet ti sem tudtok. Itt a bizonyíték, hogy ő valójában nem négy, hanem hat hónapos terhes.

A feleség a beszéd hatására pánikba esik, és arra kérleli a megcsalásért bosszút álló párját, hogy odakint beszéljék meg a dolgokat. Erre a férfi ügyvédje is megjelenik, és felvételeket mutat arról, ahogy a feleséget egy másik férfi fogdossa, aki történetesen szintén ott van a vendégek között.

„Ez nem az én gyerekem, ez a gyerek kettejüké” – mondja a dühös férj, és ekkor a babaváró teljes káoszba fullad. A jelen lévő szeretőt például többen is megdobálják.

A megcsalás sosem egyszerű. Pont emiatt foglalkozunk vele sokszor az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top