nlc.hu
Család

A Kimenők sztárjának temetése

Nem lehet ott a temetésen a Kismenők sztárjának édesanyja

A Károly körúton elhunyt 17 éves Attila, a Kismenők sztárjának édesanyja börtönben van, ezért nem lehet ott fia temetésén.
Károly körúti baleset

Vasárnap hajnalban autóbalesetben elhunyt a Kismenők című tehetségkutató 17 éves sztárja, Attila. A fiúnak nem volt jogosítványa, de egy öreg autóval szerette volna hazavinni a 14 éves barátját. A fiatal énekes a Károly körúton nagy sebességgel egy villanyoszlopnak csapódott, és a helyszínen meghalt.

A Bors most azt írja, hogy Attila édesanyja egy kisebb súlyú bűncselekmény miatt letartóztatásban van, ezért nem lehet ott a fia temetésén. A család azonban beadta a kérvényt, hogy a temetésre kiengedjék a rácsok mögül.

A lap a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságától megtudta: ha engedélyezik a kérelmet, akkor van arra lehetőség, hogy egy fogvatartott részt vegyen egy temetésen, vagy utólag rója le kegyeletét a hozzátartozó sírjánál. Ám a koronavírus miatt hozott intézkedésekre tekintettel az intézet elhagyásával járó kapcsolattartási formák, illetve a rendkívüli eltávozások jelenleg nem engedélyezhetők.

Attilát egyik nagybátyja, László nevelte, aki sokkos állapotban van a történtek után. A pletykák ellenére nem ő adta Attila kezébe a kocsi slusszkulcsát, mivel neki nincs autója. Úgy tudni, az autó Attila egy idősebb ismerőséé volt.

(Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top