nlc.hu
Család

Ellopták csecsemő korában, most megtalálta a szüleit

25 évvel később találta meg a vér szerinti szüleit, akiknek azt hazudták róla a kórházban, hogy meghalt

Csecsemő volt, amikor pénzért eladták egy amerikai párnak.
csecsemő,

A Transindex írta meg annak a fiatal nőnek a történetét, aki 25 év után találta meg a vér szerinti szüleit, a születése után nem sokkal elszakították tőlük.

A kórházban ugyanis azt hazudták a (szerény körülmények között élő) családjának, hogy komoly szívproblémái vannak. Édesanyját hazaküldték, őt pedig bent tartották, majd két nap múlva bejelentették az az anyjának és az apjának, hogy meghalt.

Belle B. azonban egészséges volt, és eladták egy amerikai családnak. A nő Utah államban nevelkedett, és 8 évesen árulták el neki, hogy örökbe fogadták.

Egyetemistaként megszakította a kapcsolatot nevelőszüleivel és elhatározta, hogy felkutatja a vér szerinti családját. Hirdetést tett fel a The never forgotten romanian children – Copiii niciodată uitați ai României (Románia soha el nem felejtett gyermekei) Facebook-csoportba, melynek több mint 100 ezer tagja van, a célja pedig a közvetítés a családegyesítésben a romániai, örökbe adott gyerekek támogatása céljából.

48 óra alatt sikerült Belle B. családjának a nyomára bukkanni, akik jelenleg Olaszországban élnek. A fiatal nő pedig élt a lehetőséggel, és felkereste őket.

Itt láthatod a boldog egymásra találás pillanatait.

(Transindex)

Kép: Pixa Bay

Hihetetlen történetek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top