nlc.hu
Család

Majdnem elgázolt egy anyát és gyerekét a járdán száguldó autós Soroksáron

A járdán kerülte ki a dugót az ámokfutó autós Soroksáron, majdnem elgázolt egy anyát és gyerekét

Hajszálon múlt a tragédia Soroksáron, amikor egy autós a járdán kerülte ki a dugót, és kis híján elgázolt egy gyereket és az édesanyját.
Majdnem gázolt a járdán egy autós Soroksáron

Ép ésszel felfoghatatlan, ahogy a szabályokat semmibe véve, a járdán kerülte ki a dugót egy autós Soroksáron, és ezzel majdnem elgázolt egy gyereket és az anyját.

A házborzongató jelenetet egy térfigyelő kamera rögzítette a Hunyadi utca és a Grassalkovich utca kereszteződésénél, és a XXIII. kerület hivatalos Facebook-oldalán tették közzé.

A felvételen azt látszik, hogy egy anya kézenfogva sétál a – ránézésre kisiskolás – gyerekével gyanútlanul a járdán, amikor egy parkoló teherautó takarásából kiviharzik a szürke Mercedes. A sofőrnek nem volt elég, hogy a járdán kerülte ki a dugót, senkivel és semmivel nem törődve nyomta a gázt, centikkel a nő és gyereke mellett száguldott el nagy sebességgel.

Csak annak köszönhetően nem történt tragédia, hogy a nő körülnézett, és észrevette az ámokfutó autóst, és mivel fogta a gyereke kezét, őt is vissza tudta rántani. Szegény gyereknek nem volt elég, hogy majdnem elgázolták, egy anyai pofont is kapott, mert ki akart lépni az autó elé.

A soroksári önkormányzat azt írta, hogy sajnos a térfigyelő kamera felvétele alapján a rendszám nem azonosítható be, ezért azt kérik, jelentkezzen, aki felismeri a videón látható szürke Mercedes gépjárművet, esetleg annak vezetőjét.

(Kiemelt kép: Facebook/Soroksár)

Centiken múlt a tragédia:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top