nlc.hu
Család

Hármasikreket váró pár

A karantén alatt jöttek össze, most hármas ikreket várnak

Megan januárban még nem hitte volna, hogy az év végére hármas ikreket vár majd.

Egy pár, aki a karantén alatt esett szerelembe, most nagyon örül, hiszen hármas ikreket várnak. A büszke leendő szülők nem gondolták volna, hogy kapcsolatuk ilyen hamar ilyen komoly fordulatot vesz.

Hármasikreket vár a karantén alatt összejött pár

Fotó: Unsplash

A pár az első lezárás után költözött össze, hogy a vírus második hullámát már ne kelljen külön tölteniük. Azóta egy napot sem váltak el, mondta el Megan, a boldog anya. 2020 júniusában hivatalosan is egy pár lettek, és Clayton pár hét múlva a nőhöz költözött.

A nő 2013-ban megözvegyült, és 2020-ig alig-alig randizott, aztán beleszeretett Claytonba, akivel nagyon sok közös van bennük. Attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztak egymással, tudták, hogy szétválaszthatatlanok lesznek. A pár élete augusztusban változott meg végérvényesen, amikor Megannak nem jött meg a menzesze. A terhességi teszt megerősítette, amit várt, az orvosi vizsgálat pedig azt mutatta, hogy hármas ikrekkel várandós.

„Ha valaki azt mondja nekem idén januárban, hogy hármas ikrekkel leszek terhes, biztosan nem hiszem el” – mondja a kismama.

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top