nlc.hu
Család

Börtönbe kerül a szerelméért 4 órát jetskiző férfi

4 hét börtönre ítélték a férfit, aki 4 és 1/2 órát jetskizett azért, hogy lássa a barátnőjét

A nagy szerelem még szeptemberben született a Man-szigeten, ahová most a férfi jetskivel utazott el, csakhogy ezt nem lett volna szabad megtennie.

A 28 éves skót férfi pénteken indult útnak, hogy meglátogassa a barátnőjét. Mivel a lány a Man-szigeten lakik, ami most más úton megközelíthetetlen volt, Dale McLaughlan jetskivel indult útnak. Azt hitte, nagyjából negyven perc alatt odaér, de a masszív jetskizés valójában négy és fél órán át tartott. De ez még a kisebbik gond: a szigetre járványhelyzetben ugyanis csak külön engedéllyel szabad jönni, és McLaughlan ilyesmivel természetesen nem rendelkezett – írja a 444.

Jetskizve a szerelemért (fotó: Pixabay)

Jetskizve a szerelemért (Fotó: Pixabay)

A férfi a szigetre még gyalogolt 25 kilométert a fővárosig, és odaérve sem bukott le azonnal, a rendőrnek a barátnője címét adta meg sajátjaként, és két teljes napot együtt tölthettek, esténként zsúfolt szórakozóhelyekre jártak, mire lecsaptak rá a hatóságok. Ügyvédje szerint McLaughlan depresszióval küzd, és nehezen viselte, hogy nem lehet együtt újdonsült szerelmével. A romantikus kalandjáért cserébe négy hetet kell a börtönben töltenie.

Jetskizős kalandok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top