nlc.hu
Család

Megszületett az unokája, majd nyert a lottón

Megtudta, hogy unokája született, pár órával később nyert a lottón

Vannak napok, amikor semmi sem jön össze, olykor pedig az ellentéte is előfordul, és egyszerűen minden összejön. Ez utóbbit tapasztalhatta meg egy ausztrál nő.

Egy ausztrál nőnek egyetlen napon belül két alkalma is nyílt egy óriási ünneplésre. Először azt tudta meg, hogy egészségben megszületett az unokája, néhány órával később pedig tudomására jutott, hogy nyert a lottón, méghozzá nagyjából 45 millió forintnyi összeget – írja a upi.

45 millió forintnyi összeget nyert a lottón (Fotó: Pixabay)

A nő online vásárolt magának két szelvényt a New South Wales-i Tweets Headben, és valósággal sokkolta a hír, amikor felhívták őt azzal, hogy ő nyerte a jackpotot.

Tudja, ma több okom is van ünnepelni. Már enélkül is egész nap fel-alá mászkáltam örömömben. Ma tudtam meg ugyanis, hogy újabb unokám született

– mesélte. Arra egyelőre nem válaszolt, mit fog kezdeni a nyereménnyel, mert ezt előtte meg szeretné beszélni a férjével, akivel előtte felbontanak egy pezsgőt, hogy ünnepeljenek.

Lottónyertesek elképesztő történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top