nlc.hu
Család

Fürdőruhás fotók 70 évesen

„Imádom a koromat” – fürdőruhás fotókkal ünnepel a 70 éves nagyi

Babette Davis igazi szupernő, aki 30 évet simán letagadhat. És a testét egyáltalán nem fél megmutatni.

Babette Davis vegán szakács és a Stuff I Eat nevű étterem tulajdonosa a kaliforniai Inglewoodban. Az emlékein mélázott, amikor először felmerült benne az ötlet, hogy kerek évfordulójához közeledve fürdőruhában pózoljon. „A lányom küldött néhány fotót róla és magamról. A képeken a negyvenes éveim elején járhattam, vagy talán a harmincas éveim végén, és ráébredtem, hogy külső tekintetében nem is változtam azóta olyan sokat. Arra gondoltam hát, hogy a 70. születésnapom jó alkalom egy fürdőruhás fotósorozathoz” – mondta a Yahoo Life-nak.

A december 7-i születésnapját megelőző héten aztán napi egy képet osztott meg a közösségi médiában, az elkészült fürdőruhás sorozatból. A képeken fekete tankinit visel hozzá illő fejpánttal és magassarkúval.

A képeket persze azonnal felkapta a közösségi média, mindegyik rengeteg like-ot és elismerő kommentet kapott.

Az influencer Tabitha Brown például azt írta: „Csodálatosan nézel ki !!! Szeretlek!!!” A VH1 pár- és családterapeuta műsorvezetője, Dr. Jenn Mann így álmélkodott: „70 éves vagy ??? Te inspirálsz engem! Meghajolok előtted #újcél.”

„Ezt közzéteszem a történetemben! Mindenkinek látnia kell ezt a csodát!” – így egy kommentelő. „Olyan gyönyörű és gömbölyded vagy, egyszerűen csodálatos… Nagyon szépen köszönöm, hogy megtiszteltél minket…” – tette hozzá egy másik hozzászóló.

Azoknak a kritikusoknak pedig, akik azt mondják, hogy „egy bizonyos életkorú nők” ne viseljenek bikinit, Davis azt üzeni, ez nettó hülyeség.

„Ha jól nézel ki, akkor jól nézel ki. Légy rá büszke és ne szégyelld.”

A dögös nagyi ugyanakkor elismeri, álmában sem gondolta volna, hogy a képei ilyen népszerűek lesznek, holott rendszeresen hirdeti testpozitív és magabiztos üzeneteit több mint 100 000 követőjének az Instagramon. És bár pozitív hozzáállását is jelentős tényezőnek tartja abban, hogy 70 éves korában is remek a kisugárzása, nem tagadja, hogy a mozgás is mindig fontos volt az életében. Állítja, az edzésen kívül vegán életmódjának is sokat köszönhet, amit már több mint 20 éve követ. Még a karrierjét is ennek köszönheti, hiszen eleinte egy kocsiból árult vegán finomságokat. Aztán miután állandóan hosszú sorok kígyóztak standja körül, férjével úgy döntöttek, éttermet nyitnak. 2008 óta dolgoznak jelenlegi helyükön, és büszkék rá, hogy a COVID-járvány során sem zártak be egyszer sem.

De Davis útja még korántsem ért véget. Minden éjjel 2-kor ébred, és 3 körül már edz. Aztán elmegy az éttermébe, ahol főz egészen nyitásig. „Így telik a napom. Néha elfáradok, de alapvetően nagyon sok energiám van” – mondja nevetve.

„Az emberek depressziósak a koruk miatt, de ez rám egyáltalán nem igaz. Én izgatottan várom, vajon mit hoz még számomra a jövő” – így a szupernagyi.

Szeresd magad és szebb lesz az életed:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top