nlc.hu
Család

Szerelmi alagút szeretői viszonyokhoz

Titkos alagutat vájt szeretőjéhez, mégis lebukott a furfangos kőműves

A mexikói férfi építőipari tapasztalatait használta arra, hogy alagutat fúrjon szeretője házáig.

A férfi bizony magyarázkodhatott szeretője férje előtt, amikor rajtakapták egy tátongó földlyuk mellett, amelyről kiderült, hogy a szomszédok házát összekötő alagút kijárata.

Titkos alagutat vájt szeretőjéhez

Fotó: Unsplash

Mexikó híres a titkos föld alatti alagúthálózatairól, amelyeket drogkartellek használnak illegális rakományaik szállítására, de úgy tűnik, hogy ezt a technikát néha romantikus ügyek megvalósítására is segítségül hívják. Antonio kőműves, akinek szomszédjával volt viszonya. Hogy senki ne kapja őket rajta titkos légyottjaikon, a férfi egy föld alatti alagúton kezdett el dolgozni, amely otthonától egészen szeretője, Pamela házáig vezetett el.

#País Al estilo de “El Chapo”, albañil de Tijuana hace túnel… para ver a su amante

Közzétette: Crónica de Xalapa – 2020. december 27., vasárnap

 

Miután elkészült a több utcát is átszelő alagút, a pár titokban találkozgatott, valahányszor Pamela férje, Jorge elment dolgozni. Aztán, ahogy az lenni szokott, a felszarvazott férj egyszer mégis hamarabb jött haza a munkából…

Antonio próbált elrejtőzni a dühös Jorge elől, bemászott az ágy alá, és eltűnt a „szerelmi alagútban”, de a férj hamar rálelt a bejáratra, bemászott, majd kisvártatva a szerető házában találta magát. A két férfi ökölharcba keveredett, a megdöbbent feleség pedig – látva, hogy szeretője saját házában kalapálja el a férjét – hívta a rendőrséget, így Antoniónak nem volt más választása, mint beismerni hűtlenségét.

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top