nlc.hu
Család

Hárman alkotnak egy párt és boldogok

Ugyanabba a nőbe szerettek bele a legjobb barátok, azóta hármasban alkotnak párt

A két brazil jó barát 2019-ben Barcelonában nyaralva ismerkedett meg a belorusz szépséggel, Olgával, aki mindkettőjük szívét megolvasztotta, és még csak választania sem kellett közülük. Azóta is együtt vannak hármasban.

A negyvenéves Dino De Souza és harmincéves barátja, Saulo Gomes Brazíliából egészen Spanyolországig repültek, hogy megtalálják életük szerelmét. Beültek egy barcelonai bárba, hogy megnézzenek egy Bajnokok Ligája meccset, és ott figyeltek fel Olgára, aki épp a barátaival ugrott le a helyre szórakozni. Miután szemeztek vele, a duó mindkét tagja megfogadta, hogy megpróbálja a lányt randira hívni, és mivel egyszerre mentek hozzá, a randiból is végül hármas randevú lett. Sosem volt tervben, hogy ők hárman lesznek majd kapcsolatban, egyszerűen csak így hozta az élet: mentek előre, ahogy a szívük diktálta – írja az au.lifestyle.yahoo.

Hárman párban

Hárman párban

A trió a megismerkedésük óta, azaz másfél éve együtt él a franciaországi Toulouse-ban, és már azon is gondolkodnak, hogy ebben a felállásban vállaljanak gyereket, méghozzá úgy, hogy Olgának legyen egy gyereke Dinótól, egy másik pedig Saulótól. Amikor elmennek otthonról hármasban randizni, az utca emberétől jellemzően értetlenkedő pillantásokat kapnak, de ha van alkalmuk valakinek elmagyarázni, mit éreznek egymás iránt, a legtöbben megértővé válnak. A negatív megjegyzéseket pedig próbálják elengedni a fülük mellett. Nem állítják, hogy örökre ebben a felállásban maradnak, de jelenleg jól érzik így magukat, és nem akarják, hogy mások negatív véleménye miatt meghátráljanak.

Édeshármasokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top