nlc.hu
Család
Mostohafiával alapított családot az orosz influenszer

Mostohafiával vállalt gyermeket egy orosz influenszer

Marina Balmaseva ugyan bízik abban, hogy ez a házassága tartós lesz, de azért jobbnak látta, ha írnak egy szerződést arról, hogy kit mi illet meg.

Miután elvált férjétől, Marina Balmaseva, egy 35 éves orosz influenszer összeházasodott a férfi fiával, Vlagyimirrel, akit hétéves korától 17 éves koráig mostohafiaként nevelt, és a hamarosan megszületik az első közös gyermekük, írja a LadBible.

Balmaseva és volt férje négy örökbefogadott gyermekét most a férfi neveli, akivel egyébként a pár nem tartja a kapcsolatot, így valószínűleg nem fogja megismerni unokáját sem.

Megbántam-e, hogy tönkretettem a családot? Igen és nem is. Szégyelltem magam amiatt, hogy megbontottam a családi egységet. Hogy szerettem volna-e visszatérni a volt férjemhez? Nem. Érzek haragot és gyűlöletet iránta? Már nem. Jó ember és csodálatos apa gyermekeinknek

– nyilatkozta az asszony, aki szerint a gyerekek nyugodtan fogadták, hogy ilyen komoly változás állt be az életükben.

 

Marina Balmaseva mesélt arról is, hogy új férjével nagyon szeretik egymást, és lehet, hogy több gyereket is vállalnak majd együtt. Hozzátette, ugyan bízik abban, hogy tartós lesz a házasságuk, azért egy szerződésben lefektették, hogyha válásra kerülne sor, akkor ami az ő nevén van, az nála is marad. 

„Egy pár vagyunk, de nem vagyok mecénása. Amíg nem áll saját lábára, addig természetesen magamra vállalom a költségeket. Mindketten tisztában vagyunk azzal, hogy mit vállaltunk– szögezte le.

Kisbaba

Fotó: Pixabay

Így élnek az influenszerek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top