Félmeztelen fotót posztolt 16 éves lányáról Donald Trump egykori főtanácsadója

T.CS. | 2021. Január 26.
Hétfőn furcsa és egyáltalán nem odaillő kép jelent meg Kellyanne Conway, Trump exfőtanácsadója Twitter oldalán: a fotón a 16 éves lánya, Claudia szerepelt félmeztelenül. Azóta áll a bál.

Kellyanne Conway – akinek az alternatív tények kifejezést köszönhetjük – a Twitter 24 órán belül eltűnő Fleets posztjában tette közzé lánya, a 16 éves Claudia topless fotóját. A fotót azóta már eltávolították, de a Twitter felhasználói a törlés előtt dokumentálták a szomorú eseményt. A fénykép alanya, Claudia Conway a TikTokon jelentette be, hogy a képen valóban ő volt látható – írja a Variety.

Kellyanne Conway egy októberi kampányeseményen (fotó: Profimédia)

A megerősítő bejegyzést azóta Claudia Conway már törölte, de a másolatai azóta is terjednek a közösségi oldalon. A videóban a lány azon spekulál, hogy az édesanyja valószínűleg csak tévedésből oszthatta meg a Twitteren a képet.

Gyanúm szerint anyám azért lőtte ezt a képet, hogy egyszer majd felhasználhassa velem szemben, ha szüksége lesz rá, aztán valaki meghackelte őt, vagy valami hasonló történhetett

– találgatott a 16 éves lány.

Nem találok szavakat. Ha látjátok valahol a képet, jelentsétek.

Claudia Conway továbbá azt is videóban fejtegette, hogy senkinek nem szabadna ilyen képeket birtokolnia, és az anyja ezért még börtönbe kerülhet. Múlt héten, a topless fotó közzététele előtt Claudia Conway még arról posztolt videókat, hogy az anyja fizikailag és verbálisan bántalmazta őt. Kellyanne Conway 2020 augusztusában hagyta ott munkáját a Fehér Házban, miután a lánya közölte, hogy szeretné magát önállósítani és korábban felnőttnek nyilváníttatni, hogy elmenekülhessen az otthoni traumák és abúzus elől.

Kedden Claudia Conway újabb TikTok videókkal állt elő. Ebben arra kéri a követőit, hogy ne hívogassák többet a hatóságokat az ügyben, és ne fenyegessék a családtagjait, mert ezzel rengeteg kárt okoznak. Állítása szerint ő és édesanyja is egy időre visszavonul a közösségi médiától. Az anyjával dolgozni fognak a kapcsolatukon, és meggyőződése, hogy az édesanyja soha nem posztolna róla szándékosan ilyen képet, és biztosan hackelés történt.

Donald Trump környezete mindig is hemzsegett a botrányoktól:

Exit mobile version