nlc.hu
Család

Donald Trump unokahúga megváltoztatná a nevét

Donald Trump unokahúga megváltoztatná a nevét, hogy eltávolodjon a volt amerikai elnöktől

Mary Trump, a volt amerikai elnök unokahúga hajlandó a nevét is megváltoztatni, hogy eltávolodjon Donald Trumptól.
Donald Trump

Donald Trump unokahúga akár a nevét is megváltoztatná, hogy kilépjen nagybátya kaotikus elnökségének árnyékából. Mary Trump a Telegraphnak adott interjúban azt mondta, a volt amerikai elnök mérhetetlen károkat okozott az országnak.

„Az csak ezután derül ki, hogy ebből mennyi helyrehozhatatlan – mondta a klinikai szakpszichológusként dolgozó Mary Trump. – Felkészültem, hogy megváltoztatom a nevem, ha szükséges.”

A Túl sok és soha nem elég, avagy hogyan hozta létre a családom a világ legveszélyesebb emberét (Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man) című könyv szerzője számára Joe Biden beiktatása olyan nap volt, amikor pezsgőt kellett bontani.

Arra a kérdésre, hogy mit érezhetett Donald Trump azon a napon, azt válaszolta: mintha Amerika egy nagy adag krumplipürét öntött volna a fejére.

Mary Trumpot a könyve tavaly júliusi megjelenése után sokan támadták, és elégedetlen, kitagadott unokahúgnak bélyegezték. Állítólag most is biztonsági őrök vigyáznak rá, mert tart a család támadásaitól.

A nő azt mondja, csak szeretné megértetni az emberekkel, hogy kicsoda valójában Donald Trump, elmondani az igazságot, mert szerinte az amerikai emberek nem tudják, mi történt az elmúlt négy évben.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: Mandel Ngan / AFP)

Ez maradt Trump után:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top